ADDRESS

Takkatie 7, 00370 Helsinki

PHONE

0400165570

CranioSacral Therapy

CST on hyvin pehmeä manuaalinen terapia, joka tukee kehon kraniosakraalijärjestelmän tasapainottumista. Kraniosakraalijärjestelmä muodostuu aivoista, selkäytimestä, aivo-selkäydinnesteestä, aivokammioista ja aivoja sekä selkäydintä suojaavista kalvoista. Lisäksi osana tätä järjestelmää ovat kalvoihin kontaktissa olevat luut, kallon luut ja ristiluu, sekä koko kehon faskiajärjestelmä.

Vaikuttamalla kraniosakraalijärjestelmään ollaan yhteydessä myös keskushermostoon, niin kehon autonomiseen kuin ääreishermostoonkin. Hermosto kontrolloi ja ohjaa kaikkia kehon eri järjestelmiä, sisäelimiä, kudoksia ja solua. Täten CST:llä on perusteellinen vaikutus muun muassa tuki- ja liikuntaelimistöön, umpieritys-, immuuni- ja ruoansulatusjärjestelmiin.

Kraniosakraaliterapia voi tarjota apua moneen vaivaan aina jännityksestä ja pelkotiloista unettomuuteen, kroonisiin kiputiloihin, vatsavaivoihin, stressiin ja purentaongelmiin. CST:llä voidaan hoitaa myös odottavia äitejä, vauvoja, pieniä lapsia sekä eläimiä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Source: upledger.fi