ADDRESS

Takkatie 7, 00370 Helsinki

PHONE

0400165570

UKK

K. Miksi etiopaatti?

V. Tavoitteeni KelpoKeholla on selvittää ensin vaivojen syyt ja sitten hoitaa niitä. Pyrin auttamaan aivojasi ja kehoasi selvittämään, mikä toimii hyvin ja mikä puolestaan ei toimi, ja mitä pystyt tekemään saavuttaaksesi tasapainon kehossasi ja sen seurauksena voimaan ja liikkumaan paremmin. Minä annan sinulle tarvittavat välineet ja keinot, joiden avulla pääset eroon vaivoistasi.

K. Mitä palveluja tarjoat?

V. Tarjoan kahta erilaista palvelua KelpoKeholla:

– Hieronta/urheiluhieronta (45min, 60min ja 90min)
– Etiopatia (75min, 60min)

K. Mitä tapahtuu etiopatiavastaanoton aikana?

V. Tapaaminen koostuu yleensä kolmesta perusosiosta: arviointi, korjausten tekeminen ja kotona tehtävien korjaavien harjoitusten läpikäyminen. Tarkemmat yksityiskohdat riippuvat siitä, minkälainen ongelma asiakkaalla on ja minkälaista menetelmää on mielestäni parasta käyttää kyseisessä tapauksessa. Yleensä tapaamisen aikana käytetään jonkinlaista käsin tehtävää manipulaatiohoitoa sekä lihasten ja hermoston toimintaan vaikuttavaa hoitoa, kuten neurokineettistä terapiaa. Tapaamisen lopuksi uudelleenarvioin asiakkaan, keskustelen hänen kanssaan hoitosuunnitelmasta ja käymme läpi mahdolliset kotona tehtävät harjoitteet. Harjoitteluohjelma joko kirjoitetaan ylös käsin tai lähetetään asiakkaalle videomuodossa.

K. Miten neurokineettinen terapia (NKT®) toimii?

V. Neurokineettinen terapia (NeuroKinetic Therapy®) keskittyy hoitamaan kehon kompensaatiomalleja, joiden seurauksena jotain tapahtuu liikaa ja jotain liian vähän. Käyttämällä tietynlaista lihasten aktivointi- ja rentoutusmenetelmää NKT®:n avulla voidaan puuttua kehon toimintamalleihin uudelleenohjelmoimalla kehon motorista toimintaa. Tämän menetelmän ansioista NKT®:n avulla saadaan aikaan nopeampia ja pitkäkestoisempia tuloksia kuin monen muun menetelmän avulla. Lisätietoa saat NeuroKinetic Therapy® (NKT®) -sivustolta.

K. Kuinka nopeasti voin nähdä tuloksia?

V. Muutoksen huomaa yleensä jo heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen, toisaalta jotkin tapaukset voivat vaatia jopa 3-4 vastaanottokertaa ennen kuin merkittäviä muutoksia saadaan aikaan. Yleisesti ottaen mitä vanhempi vaiva, sitä enemmän aikaa sen hoitamiseen kuluu. Jotkin ongelmat yksinkertaisesti vaativat enemmän hoitoa. Sanon yleensä asiakkaille, että on vaatinut aikaa saada kehosi tähän tilaan, joten voit olettaa, että vie myös hetken aikaa saada se takaisin normaaliin kuntoon.